LG premium televisie

Een meesterwerk dat op basis van jarenlange ervaring is geperfectioneerd
Jarenlange innovatie kan niet zomaar worden geïmiteerd. De toonaangevende, unieke, op maat gemaakte alpha-chipset van OLED zorgt voor een ongeëvenaarde kijkervaring.

alpha 11 AI Processor
11 jaar expertise in één chipset. De enige chipset specifiek voor OLED verbetert de ervaring met behulp van deep learning, graphics en snelheid. Intelligentie die de OLED-ervaring nóg beter maakt

Brightness Booster Max
Helderheid, nu 150% helderder. Een verbetert lichtversterkingsalgoritme en lichtcontolearchitectuur verbeteren de helderheid met 150%¹.

AI Customization
Synchroniseert met jouw kijkgewoontes

Beelden speciaal voor jou
Selecteer je favoriete beelden en AI Picture Wizard maakt een afbeelding die past bij jouw unieke smaak uit 85 miljoen opties en bewaart deze in je profiel.

AI Acoustic Tuning
De optimale audio voor jouw ruimte. Het geluidssysteem detecteert de lay-out van je ruimte en waar je zit en creëert een koepel van geluid om je heen, perfect afgestemd op de unieke akoestiek van jouw ruimte.

Intelligentie die altijd zorgt voor helder licht
Brightness Control detecteert dag en nacht het licht in jouw ruimte en brengt het beeld op basis daarvan in balans, voor scherpe en heldere beelden.

Eindeloos contrast voor eindeloze impact
Scènes komen bruisend tot leven op de punten waar de donkerste schaduwen en de helderste lichten samenkomen.