Samsung Qled premium en QD OLED

We zijn  dealer van de premium televisie lijn van Samsung, de QLED tv.

De belangrijkste kenmerken

 1. 100% kleurvolume*

  Quantum Dot-technologie produceert een miljard kleurtinten, voor een prachtige weergave.
  *De internationaal gerenommeerde test- en certificeringsorganisatie Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) heeft bevestigd dat QLED TV’s een kleurvolume van 100% kunnen produceren.
 2. Neural Quantum Processor 4K

  Geniet van een optimale kijkervaring dankzij de Neural Quantum Processor 4K, met 4K AI upscaling-technologie, aangevuld met 20 neurale netwerken. Deze processor produceert verschillende kleuren licht en zorgt ervoor dat wanneer de beeldkwaliteit laag is, deze omgezet wordt in 4K kwaliteit. Daarnaast bevatten onze OLED televisies Color mapping en OLED brightness booster. Het resultaat? Een beeldscherm met ongekende helderheid, prachtige kleuren, een zeer sterk contrast en ongelooflijk veel details.
  * De kijkervaring kan variëren afhankelijk van de content en het formaat. * Upscaling is niet altijd van toepassing op pc-verbindingen en Game Mode.
 3. Ambient Mode

  Integreer je TV perfect in je interieur met Ambient Mode*.
  *Simulatie: de kwaliteit van Ambient Mode is afhankelijk van o.a. de achtergrond en lichtinval.

De werkelijkheid begint met NEO QLED

100% kleurvolume door Quantum Dot

Zo puur als kleuren kunnen zijn. Dankzij de unieke Quantum Dot-technologie van Samsung geeft QLED een kleurvolume van 100%* weer, zodat natuurlijke kleuren in lichte en donkere scènes tot leven komen.

Enkele andere eigenschappen van Samsung QLED

 • Ervaar elk moment in HDR
  Zie voorwerpen in het donker en ervaar kleuren met eindeloos veel diepte. Quantum HDR* analyseert elke scène frame voor frame en past de helderheid aan om ieder moment perfect weer te geven.
 • Ga voor een grootse kijkervaring
  Op een groot scherm is alles echter. Je beleeft iedere goal, voelt elke explosie en bevind je midden in de actie. Zo dichtbij ben je nog nooit geweest.
 • Geniet van de optimale game ervaring
  Deze televisies hebben Real Game Enhancer. Gamen met lage imput lag. Laat je niet tegenhouden door vertraging! Dankzij FreeSync/VRR-technologie* vermindert QLED de input lag voor een vloeiende game ervaring. Zo kan jij rekenen op de supersnelle realtime responstijden die je nodig hebt om de top te bereiken. Vertrouw op de snelheid van QLED en bereid je voor op de overwinning!
 • Verbetert alles wat je ziet, alles wat je hoort. De Neo Quantum Processor 8k
  Ervaar de Neo Quantum Processor 8K van QLED. Hij gebruikt een uniek upscaling-algoritme voor helderdere beelden en past de helderheid en het geluid aan op basis van de ruimte en de scène die wordt weergegeven. De krachtige processor van de QLED TV zorgt voor een hogere resolutie en een schitterende kijkervaring.
 • AI upscaling
  AI Upscaling* maakt een wereld van verschil. De Quantum Processor gebruikt Artificial Intelligence om ruis van beelden te verwijderen, randen scherper te maken, en de kleinste details in het beeld te herstellen. Nu kun je genieten van je content met een resolutie van bijna 4K.
  Zie voor meer info https://www.samsung.com/nl/tvs/qled-tv/highlights/

Attachable Slim One Connect

Al je randapparatuur sluit je aan op de Slim One Connect Box. Eén enkele kabel van 2,5 meter lang, de One Invisible Cable, verbindt de TV met de Slim One Connect Box en voorziet het toestel zelfs van stroom! Zo creëer je een nette, mooi afgewerkte opstelling. De nieuwe Slim One Connect box is wel groter maar veel slanker. Zo kan je hem gemakkelijker in een nis in de muur plaatsen. Maar je kan hem nu ook achter op de voet van de TV monteren zodat hij uit het zicht staat.