Yamaha muziek systeem

Ontdek True Sound

Vanuit een rijk muzikaal verleden en meer dan 130 jaar ervaring blijft Yamaha de grenzen van het geluid verleggen.

Van concertpodium tot opnamestudio heeft deze ongeëvenaarde muziekgeschiedenis vorm gegeven aan de manier waarop we thuis naar muziek luisteren. Het is deze enorme ambitie om de ontastbare nuances van een live-optreden vast te leggen die ons stimuleert om steeds opnieuw te innoveren en op nieuwe manieren tegen muziek aan te kijken. Yamaha brengt je dichter bij de artiest.

Ook vandaag blijft Yamaha toonaangevend met een nieuwe generatie audioapparatuur voor thuis, waarmee je met het allergrootste gemak muziek beluistert en deelt.

Maak kennis met MusicCast.

Wat is MusicCast?
Ontdek de ongekende mogelijkheden van de Yamaha-technologie voor je hele huis. Voor een luisterervaring op een hoger niveau dan ooit, overal in huis.

MusicCast staat garant voor de meest geavanceerde audiotechnologie en vanzelfsprekend Yamaha’s kenmerkende geluidskwaliteit.

De superieure constructie, het gedetailleerde ontwerp en de innovatieve technologie vormen een afspiegeling van de mentaliteit van de grootste fabrikant van muziekinstrumenten ter wereld.

Van AV-receivers tot soundbars en draadloze luidsprekers – wat je behoeften ook zijn, MusicCast tilt je home-entertainment-ervaring naar een volledig nieuw niveau.

Muziek delen in elke kamer
Stel je voor, alle muziek waar je van houdt, overal in huis – vanaf elke bron. Van je favoriete vinyl tot AirPlay® en van Bluetooth® tot streamingdiensten*… Of het geluid van je tv… MusicCast maakt het allemaal mogelijk.

Bovendien zijn alle MusicCast-producten ontworpen met geluidskwaliteit als topprioriteit. Hi-Res formaten, zoals Apple Lossless (ALAC) tot 96 kHz, WAV, FLAC en FLAC of AIFF tot 192 kHz worden allemaal ondersteund.