LG Oled42C34LA (2023)

Productinformatie
Met de LG OLED42C34LA van 42 inch is het net alsof je in de bioscoop zit dankzij de kracht van AI en de innovatieve oledtechnologie. Geniet van haarscherpe details, prachtig contrast en geluid dat je omver blaast, wat je ook kijkt of speelt.

Elk detail even scherp
Til je kijkervaring naar een hoger niveau met de LG OLED42C34LA-tv van 42 inch, met een vrijwel randloos Ultra Slim-design dat mooi in jouw interieur opgaat. Dankzij de oledtechnologie, waarbij elke pixel individueel wordt aangestuurd, geniet jij van haarscherpe beelden. Contrast en details worden extra benadrukt door middel van OLED Dynamic Tone Mapping Pro. HDR Expression Enhancer zorgt er op zijn beurt voor dat de objecten waar je van nature naar kijkt extra opvallend zijn, zodat ze als het ware van het scherm spatten. Ga lekker achterover zitten en laat je omver blazen door 100% kleurechtheid en 100% kleurvolume.

De kracht van AI
Achter deze tv van LG gaat de krachtige ╬▒9 AI Processor 4K Gen6 schuil, die met behulp van een slim deep learning-algoritme alle gezichten en objecten realistischer, dynamischer en scherper weergeeft. AI Super Upscaling-technologie, die bestaat uit AI Noise Reduction en AI Super Resolution, herkent op intelligente wijze de beelden en verwijdert op basis daarvan zo veel mogelijk ruis. Zo ga jij nog beter in de film op. Met webOS 23 new Home wordt al jouw content daarnaast weergegeven in 1 handig overzicht. Ook voorziet de feature My Profile jou van persoonlijke aanbevelingen, zodat je altijd iets te kijken hebt.

Ook krijg je een speciaal game dashboard waarmee je via een eenvoudig menu snel toegang krijgt tot verschillende instellingen die je snel en makkelijk kunt aanpassen tijdens het gamen. De OLED42C26LB is voorzien van de nieuwste HDMI 2.1-functies voor gaming, zoals VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode) en HFR (High Frame Rate, 4K/120). Zo haal je het beste uit de nieuwste spelconsoles, zoals de Xbox Series X en PlayStation 5.*

Deze oled-tv brengt ook jouw games tot leven. De LG OLED42C34LA barst namelijk van de innovatieve technologie├źn die je ook in geavanceerde gamingmonitors terugziet. Zo profiteer je naast een reactietijd van slechts 0,1 ms ook van AMD FreeSync Premium en VRR-ondersteuning, waardoor het beeld zo min mogelijk hapert en je vrijwel geen last hebt van inputlag. Daarnaast biedt de tv ondersteuning voor NVIDIA G-Sync en gebruik je de handige Game Optimizer om de instellingen nauwkeurig op jouw type game af te stemmen, of je nu een intense first-person shooter speelt of een spannende sportgame. Blijf je tegenstander een stap voor.

De LG Oled42C34LA is ook perfect in te zetten als (game)monitor